628937.jpg

(Huom! Talosta ei ole kuvaa, tässä ekassa osassa, laitan sen johonkin osaan.)

Tässä Legacyni aloittaja sim, Hilda Layton. Hilda osti isoimman tontin ja sai 4800§ pikkuruisen kopperon -ja katon. Miestä etsien hän soitteli palvelunumeroihin, niin etsien komeaa miestä, mutta tuloshan oli pyöreä nolla.

629050.jpg

Siniperän kuntokeskuksessakaan ei sen puoleen ollut mitään erikoisia komistuksia... Etenkin Aku Lipevä -Benjamin Lohela klooni, Hilda näkee tästä miehestä pitkään painajaisia... Hilda tiesi viisaana naisena,että Benjaminejä pitää vihata! 

629053.jpg

628942.jpg

Entä Lulun kolmas mieli? No, olihan siellä muuan läskinaama Risto-Petteri Virtanen.Ei ikinä, saisivat tulevat lapsetkin itkeä ulkonäköään jos Risto-Petteri olisi isä, HYIJ. Eikä Hildan miesonni parantunut, paikalla oli vain liuta tulevia morsian ehdokkaita. ;( Kotiin oli pakko palata kun tarpeet vilkkuivat viheliäisesti keltaisella. Leutolaaksossa oli niin paljon asukkeja, että pelikin alkoi hidastua, joten pakkasin Hildan tontin ja vein hänet kopperoineen Boom Cityyn, nopeamman pelin toivossa. (-tietenkin parempien miestenkin)

629915.jpg

Niin, aah, mies! Muuten, peli kiduttaa minua, joku bugi nimittäin Ilmari Jokinen on vain työasussaan noin upea... Näkisittepä sen oikean naamataulun... Onkohan se hevosen?

Toivottavasti Boom Cityssä olisi liuta komeita miesehdokkaita... *Ristii kädet Kaupunki oli täynnä yrityksiä, ja Hildan alkoi tehdä mieli leivoksia... Siis hän matkasi kukoistavaan yhtiöön, Leipomo Marjapiirakkaan. Ehdokkaiden laita oli huono, kaikilla oli sama päänmuoto eikä se ollut edes komea. Tietenkin nappaisin NPC-hahmon mieheksi, koska siitä saa pisteen. Nyt tärppäsi, joku hemmetin hyvännäköinen! Ilmari Jokinen! Ihana... Hilda meni puhumaan miehelle ja heillä olikin kolme salamaa, mutta mitä! Kontaktilistoilla mieshän on aivan kamalannäköinen, joku bugi?Hyij hitto, hiiteen vaan! No, kun miestä ei näkynyt, Hilduseni päätti tarkastella ostospuolta. Kuola valui leuoille kun hän näki Mary Lilleyn leivoksia- Kaikkea oli tarjolla! Mutta arvatkaa mitä? Nii-in, mikäpä ei olisi liian kallista neiti Laytonille? Servo olisi kiva, mutta eipä tietenkään ole rahaa 6000§, joten, pai pai. Kotiinhan sitä piti lähteä, hukkareissu tuli tehtyä, no...Hilda oli etsinyt töitä jokaisesta päivän lehdestä, mutta lääkärinpaikat olivat varattuja, ja rahaahan oli saatava, joten Hilda työskenteli laskuvarjolääkärinä. Onneksi vaapapäiviä oli, ja ne kuluivat miehiä etsiessä. Hilda katsoi kontakti listoilleen,joku niistä oli otettava, ellen haluaisi etsiä miestä siihen asti, kunnes Hilda olisi jo rupsahtanut -siinä menisi tämä suku. 

629925.jpg

Pitkän surullisen päätöksen jälkeen Hilda saa Arvin puolisokseen, hörökorvan, mutta voittaahan se Risto-Petterin... Tottakai postinkantaja voisi olla vaihtoehto... -Jos hirvitys kävisi vain kauneusleikkauksessa! Niin Hilda rupesi lämmittämään suhdetta. Alkukankeudesta huolimatta päästiin jo flirttailuun! (Vau, hei vau...) Vaikka salamia ei tämän parin välillä ollut, Arvi silti otti vastaan suloisen Hildan flirttailun. Vaikka Arvi oli köyhä -ennen kaikkea ruma, rupesi suhde lämpenemään...

629946.jpg

Niin he viettivät unelma treffit. Treffeillä päästiin pienien muiskujen sijaan isompiin, muhinointiin. He meinasivat syödä toisensa... Aij, aij, näen tulevaisuudessa rumia lapsia... Ensimmäiset treffit eivät kuitenkaan vastanneet unelma treffejä vaan näköjään neitimäinen Arvi lähti heti paikalta valittaen: "Et välitä lainkaan tarpeistani!" Marin marin marin! Lössön lössön lössön, turpa kiinni! EN välitä lainkaan Hildan tarpeista, sen takia koska neidillä ei satu olemaan rahaa mukavempiin esineisiin, jonka johdosta mukavuus valuu aina maagisesti punaiselle! Silti, Hilda ei lähde paikalta ja jätä sinua nallin kalliolle! Ympäristökään talossa ei ole mitään, sillä talossa ei ole ikkunoita, kasveja, verhoja sohvia... Mitenköhän niihin olisi varaa?

628953.jpg

Lopulta Arvi muutti taloon. Hän toi jotain yli 3679§, vaikka olikin NPC, nimittäin reportteri. Hän oli myös sitä mitä oli ulkonäöltään. Hirveä sottapytty -ja mitkä pöytätavat! Onneksi en ole simmaailmassa Laytoneiden katon alla, sillä tukahtuisin hajuun... Suosiota janoava Arvi, on oikeastaan täystuho...  Aina hän tonki roskiksista ruokaa -kun ei Hildan palanut spaghetti kelvannut... Soo soo!

628956.jpg

Arvin ja Hildan rahat ynnäämällä tuli jotain yli 8000 §, joten taloa laajennettiin.

628954.jpg

Hildan arki oli yhtä samaa -Arvin jälkien siivoamista. Iso mies ei osannut edes suihkussa käydä ilman, että koko kylpyhuone lainehti.

629907.jpg

Arvi oli uudistunut, muttei siltikään ollut mikään komistus.

628958.jpg

Ennen lapsen tuloa pari meni naimisiin. Häitä ei tullut koska rahasaldo näytti pyöreää nollaa.

630000.jpg

No, tulihan sieltä sitä penikkaa! Raskaus on vaikeaa aikaa, aina nälkä, vessahätä, hygienia, nälkä ja se tästä vielä puuttuisi jos simeillä olisi jano!

628959.jpg

Arvin täytyi huijata olevansa pois unelma duunistaan, Urheilusta. Arvi unelmoi joskus yltävänsä Eläväksi legendaksi. Kuitenkin miehen täytyi kokata raskaana olevalle Hildalle ruoat, sillä tarpeet rupeavat heittelemään, jos hän kokkaa itse. Arvilla on helppo nakki nousta uran huipulle, kunto täydessa, karismaa, mekaniikka täydessä!

628965.jpg

Huomaatteko? Hildan maha on taas ponnistanut. Aij, että minä toivon jo sitä penikkaa...

628963.jpg

Nyt se tulee, se tulee ja kovaa tuleekin! Lapsi on syntymässä, sillä Hilda heräsi. Vaikean synnytyksen jälkeen maailmaan putkahti tämmöinen toukka! Hilda oli kuullut äitien lehdistä, että vaikea synnytys tietää vaikeaa lasta. Vaikea raskauskin ennusti tätä. Hilda kuitenkin luotti itsensä kuvitelmiin, lapsesta tulee hänen oma enkeli, eikä Arvin pirukopio.

628974.jpg

Vauva oli kyllä nätti, ei tainut tulla Arvin geenejä! Kiitos tolvana!

Tämä osa jää tähän, selostukset ovat kiireissäni kirjottettuja, virheellisiäkin (?) en tiedä, kello on camoon kymmenen! Noh, mikä olikaan vauvan sukupuoli? Saako Hilda elämäntoiveensa alulle nappaamalla paikan lääkäri -uralta? -Vastaus kaikkeen ensi osassa! Kirjoittakaa kommenttia! Valittakaa, valittakaa vali vali vali vaan kuvan laadusta ja pienistä kuvista... En voi niille mitään. Tiedättekö mitä, olen pelannut jo oikeasti 4. sukupolveen asti, joten kuvien laatu ei ehkä parane... ;D Sori... Lukekaa silti, rukoilen!

Käykää myös kotisivuillani, SimSaippuassa. (www.freewebs.com/simsaippua)